Kleding

Kijkt u naar het weerbericht voordat de zoekdag begint, kleding kan vies worden “geadviseerd word” het om laarzen mee te nemen.

Mocht het weer echt te slecht dreigen te worden zullen wij u tijdig berichten dat de dag niet doorgaat.

Aanmelden

Elke deelnemer dient te worden ingeschreven, zodra u zich heeft aangemeld is uw aanvraag in behandeling. Uw deelname is pas gegarandeerd na een bevestiging vanuit onze kant.

Er is plaats voor 15 deelnemers per sessie.  Op een dag zijn er 3 sessies met verschillende aanvang tijden VOL= echt VOL.

Wij hebben alle gear.

Wij verzorgen de metaaldetector en bijbehorende zaken, mocht u kind zelf over een metaaldetector beschikken neem hem dan gerust mee. Wij kunnen dan ter plekke eventueel ook enige vragen over het apparaat beantwoorden.

Inschrijven:

De bedoeling is dat u per kind een afspraak maakt. Kinderen die niet bij ons aangemeld zijn kunnen helaas niet mee doen dit i.v.m het aantal metaaldetectors, tevens raken we ook snel het overzicht kwijt als er meer dan 15 kinderen op het veld staan.

Nadat u het formulier heeft ingezonden, krijgt u va ons een mail met de bevestiging dit is tevens het deelname bewijs. Mocht u na het inschrijven nog vragen hebben kunt u gewoon reageren op de mail met de bevestiging. 

Op zoekdagen is er vaak een fotograaf aanwezig die aan het filmen is of foto’s maakt voor op Youtube of social media.

Wilt u niet dat uw kind wordt gefilmd geef dit dan aan per mail of ter plekke aan begeleiders die er zijn

 

Wat ik nou gevonden?

Aan het einde van deze “schatzoek” sessie staan er vrijwilligers klaar om een uitleg te geven wat je nu precies hebt gevonden. Voor kinderen en ouders zeer interessant en hier leren we de kinderen ook een stukje geschiedenis.

Wij als vrijwilligers zijn alleen tevreden als we een glimlach zien van oor tot oor bij ouders en kinderen.

Kids power

Wij willen onze vrijwilligers bedanken, de mensen die het opsturen  van  “schatten” mogelijk maken, verschillende donateurs en uiteraard onze vaste sponsoren.

Super bedankt allemaal!!! zonder jullie kunnen wij deze leuke zoekdagen niet organiseren.