Boerenmarkt

Op 29 April organiseert Streek Museum Veldzicht een boerenmarkt van 10:00 -17:00 uur. Het museum is ook open en er zijn heel veel activiteiten.

In samenwerking met het Streek Museum Veldzicht organiseert Young Explorers een metaaldetectie zoekdag voor kinderen met echte schatten!

 

 

wat weten we

Programma

Bij de informatiekraam van het museum kunt u een metaaldetectie ticket kopen. De kosten hier van bedragen 1 euro per kind.

Er kan niet van te voren op een tijd ingeschreven worden; het is op basis van beschikbaarheid!Wij hebben 20 sets klaar staan per sessie. Een sessie duurt 30 minuten.

De start tijden zijn als volgt:

  • 10:00 Start 
  • 11:00 Start
  • 11:30             Meet & Greet Rein metaaldetectie
  • 12:30 Start + Meet & Greet Garrett Girl Europe
  • 13:30 Start
  • 14:30 Start
  • 15:30 Start

Mocht een groep al gestart zijn, maar er is nog een set beschikbaar, kunt u gewoon aansluiten. Heeft uw kind zelf een detector dan mag u deze gewoon meenemen.

Wij hebben op deze dag twee bekende metaaldetectoristen uitgenodigd; Garrett Girl Europe Jasja en Rein, de jeugdige goudzoeker (13 jaar) uit Friesland. Zij staan klaar om: 11:30 en 12:30 uur voor het beantwoorden van metaaldetectie gerelateerde vragen of een leuke foto. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook op het veld te vinden voor tips en tricks.

Na afloop van de sessie is er de mogelijkheid voor vondsten determinatie en krijgt iedere deelnemer van onze sponsor www.kooistra-detectors.eu een kleine Goodie-Bag zodat niemand met lege handen naar huis gaat.

Locatie

De locatie bevindt zich aan de Herenweg 114 in Noordwijk, vanwege de verwachte drukte zal een gedeelte van de weg worden afgesloten. Kom dus zoveel mogelijk op de fiets. Op het terrein zijn toiletten aanwezig en er is een klein terrasje, waar u kunt genieten van een drankje.

Wie is Rein?

Ik ben Rein en ik ben 13 jaar oud en woon in Friesland. Door de weeks ga ik naar school en studeer ik VWO. Alle weekenden ben ik op avontuur met de Quest Q60. Ik word gesponsord door Kooistra metaaldetectors

Ik ben vooral te vinden op weilanden samen met mijn ouders en vrienden. In de vakanties breid ik mijn avonturen uit naar de bossen en het water…….

Wil je Rein alvast volgen dat kan (klik om te volgen)

Wie is Garrett Girl Europe (Jasja)?

Deze vrouwelijke metaaldetectorist is bekend van Youtube, facebook en heeft haar eigen website. Zij is een Teamlid van Team Garrett  Europe en loopt alleen met Garrett gear & metaaldetector.

Op 29 April zal zij aanwezig zijn voor een meet & greet, je kan dus op de foto met haar en zoveel mogelijk vragen stellen die je kan bedenken.

Wil je zien wat haar mooiste vondsten zijn? Kijk dan op de website.

 

 

Young Explorers word gesponsord door: